Известие

Collapse
No announcement yet.

Help:Покупка на Alfa 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Според мен си вземи 166-ца и не се притеснявай. Голямата кола се кара по-лесно от малката, по-стабилна е на пътя и вози много по-добре от малката кола. Първата ми кола беше 155-ца. Карах я 6 години. Продадох я и си вземах по-голяма. Сега 155-цата ми се струва малка Така, че действай...
    BMW 525 TDS '99
    Land Rover Freelander 2.0TDI '99
    SKYPE - operativen

Comment

Някой може ли дами каже колко парички струват тези носачи и какво се чупи най-често в тази кола
      ALFA ROMEO 166

Comment

Значи тука уш форума е за Алфа Ромео пък Отговор не получих жалкоо ЩЕ ИМАМ ЛИ ОТГОВОР егати
        ALFA ROMEO 166

Comment

Ами колега получи няколко отговора кажи какво още те интересува. 2.4 жтд с чип градско харчи между 8 и 11 зависи кога и от къде минаваш това в София извънградско харчи между 6 и 7.5 и зависи по скоро от максималната скорост която потдържаш а не от това колко натскаш на нормалния път общо взето ако на магистралата караш над 160 тогава се вдига разхода. Правил съм и разход от 5.2 обаче от Созопол до Бургас със закрепен автопилот на 120. А кое колко струва няма отговори може би защото още никой нищо не е сменял и не са ясни цени и не за първи път го казвам читави екземпляри трудно под 15 000 за дизел и 13 000 за двулитровия бензин. Питай още какво те интересува конкретно

Comment

Колега, вземи си каквото си харесваш какво ще чакаш някой да те кандърдисва, ремонтите са като на всяка кола - като им отвориш капака все едно Ако чакаш колата да ти харесва от после забрави.
            Тука някои писаха, че колата е много скъпа и т.н. Дайте да си изясним "скъпа" Скъпа спрямо кое?!? С тия пари не можеш да си вземеш Дачия Логан без климатик . . .
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ами съжалявам но никой не каза точно както се троши най-много в тоя модел и колко пари са носачите ?
              ALFA ROMEO 166

Comment

Еми на всяка различно ве.. от тебе зависи ако я използваш за паметник нишо няма се чупи!!! Ако я караш в горите тогава ще има разлика.. както всяка кола е... като я караш се чупи... отиди в Ауто Италия и питай квото те интересува.. и цени ше ти кажат.. Тука като е Сайт на алфа значи може всичко а.. И аз искам 159 ама съфорумниците не ми купуват.. на кво прилича т'ва а...
                sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834
                ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др

Comment

за първа кола ти препорачвам голф3
                  Къси накраиницикомплект, амортесьори предни комплект с прахоловители шок тампони и тампони горе на макферсоните, накладки предни и задни с АБС е колата и една машинка за ел стъклата тампони на носачите сметката общо беше 310лв. с отстъпката какво да говорим повече ...................... ама това е защото има алтернативни производители а пък при нас няма такава радост ......
                  Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                  Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                  Alfa Romeo 145 1.4 16v
                  BMW 520i E39

Comment

Working...
                  X